Quick Links

Skip to main content Skip to navigation

Main Navigation

Top

Bell Schedule

Sign up for the News Update.

Sub Navigation

Top

Home > breadcrumbs: High School > breadcrumbs: Bell Schedule >

Working...

Ajax Loading Image

 

Bell Schedule

High School Regular Bell Schedule:

Period

Time

Passing Time
Between Classes

Class Minutes

Lunch Time

1st:

   8:00 –  8:47

4 min.

47 min.

 

2nd:

   8:51 –  9:38

4

47 min.

 

3rd:

   9:42 – 10:29

4

47 min.

 

4th:

 10:33 – 11:20

4

47 min.

 

5th:

 11:24 – 12:11

4

47 min.

Lunch 11:20-11:50 (30 min.)

6th:

 11:54 – 12:41

4

47 min.

Lunch 12:11-  12:41 (30 min.)

7th:

   12:45 – 1:32

4

47 min.

 

8th

   1:36 –  2:23

4

47 min.

 

Advisory Period     2:27 - 2:48   21 min.  

 

 

 

High School Half Day Bell Schedule:

Period

Time

Passing Time
Between Classes

Class Minutes

Lunch Time

1st

  8:00 –   8:27

4 min

27 min.

 

2nd:

  8:31 –   8:58

4

27 min.

 

3rd:

  9:02 –   9:31

4

29 min.

 

4th:

  9:35 – 10:02

4

27 min.

 

5th & 6th:

10:06 – 10:33

4

27 min.

Skip lunch & go to 5th or 6th hr. class

7th:

10:37 – 11:04

4

27 min.

 

8th:

11:08 – 11:35

 

27 min.

 

 

Back To Top