Quick Links

Skip to main content Skip to navigation

BOARD OF EDUCATION WILL NOW HAVE MEETINGS AT 6:00 PM

Main Navigation

Top

Bulletin

Sign up for the News Update.

Sub Navigation

Top

Home > breadcrumbs: High School > breadcrumbs: Bulletin >

Working...

Ajax Loading Image

 


Skip image

Story image 1_0
502bb77d9839a

HS Bulletin

Wesclin High School

March 13, 2020

 

 

 

 

 

GUEST SPEAKER MONDAY: Time 4 Change will be hosting Fred Venturini as a guest speaker this Monday, March 16. He is a child burn victim, the result of a neighborhood bully, who has worked tirelessly to overcome the worst experience of his life and turn it in to something positive. Following is the schedule:

            8:40 – 9:30 – Group #1 (Freshmen & Juniors)

            9:45 – 10:35 – Group #2 (Sophomores & Seniors)

 

GREEN DAY next Tuesday, March 17, for St. Patrick’s Day!

 

DIVERSITY CLUB: Anyone who is available to help with the bulletin board should meet after school on Monday. Our next meeting will be Thursday, March 19th, at 7:30 a.m. in Dr. Pilgreen's room. We will be discussing Women's History Month and related topics.

 

PENNY WAR is extended through Tuesday, March 17. This year the Student Council has decided to help out Anna Ledbetter, a sophomore here at Wesclin, raise money for Type 1 Diabetes. Our penny war will help Anna raise money for the JDRF Youth Ambassadors program.

 

PENNY WAR PRIZES: Assuming we reach our $1,500 goal!

            Juniors & Seniors: Leave school after 8th hour for a week

            Freshmen & Sophomores: Pizza Party & Candy/Soda

            Whole School: Phones at lunch for a week

 

EMPLOYMENT OPPORTUNITY: Tree Little Acres Nursery is hiring. Workers must be at least 16 years old and provide proper ID. Pay is $10 per hour. Please text Dave Varel at 618-541-0633 if you are interested. Additional information including days, hours and responsibilities is available in the office.

 

MENU: Early Dismissal – NO LUNCH SERVED

 

High School Half-Day Schedule

1st:                     8:00 –   8:27 4          27 min.

2nd:                    8:31 –   8:58 4          27 min.

3rd:                     9:02 –   9:31 4          29 min.

4th:                     9:35 – 10:02            4          27 min.

5th & 6th:          10:06 – 10:33            4          27 min.

7th:                   10:37 – 11:04            4          27 min.

8th:                   11:08 – 11:35                        27 min.

 

ATHLETICS

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

 

CALENDAR

 

ACTIVITY

DATE

TIME

LOCATION

Early Dismissal / SIP Day

Friday, March 13

 

 

Guest Speaker Fred Venturini

Monday, March 16

8:40-9:30 9th & 11th

9:45-10:35 10th & 12th

Cafeteria

“Green” Day

Tuesday, March 17

 

 

Diversity Club Meeting

Thursday, March 19

7:30 a.m.

Dr. Pilgreen’s room

Back To Top